En introduktion til kondensator

Slip tid: 2021-06-28 17:43:58  Hits: 8

-a kondensator er en elektricitetollowing enhed bestående af to tætte ledere, der er sandwiced mellem en ikke-ledende dielektrisk.its kapacitet til at holde opladning kaldes ofte blot som kapacitans, betegnet med bogstavet C.

capacitor er en af de mest anvendte elektroniske komponenter i elektronisk udstyr. Det er meget udbredt i kredsløbsseparation, kobling, bypass, filtrering, tuningsløjfe, energikonvertering, kontrol og så videre.

definition: består af to metalelektroder, der er såret mellem et lag af isolerende dielektriske.When en spænding påføres mellem de to metalelektroder, lades opladningen på dem, så en kondensator er et energilagringselement.any af to ledere isoleret fra hinanden og tæt på hinanden, hvilket danner en kondensator.Den parallelle plade kondensator består af kondensatorens og de dielektriske elektriske plade og den dielektriske.

Features:

1. Det har gebyr-discharge egenskaber og forhindre DC-strømmen gennem, hvilket giver mulighed for AC-strøm gennem.

2. I forbindelse med opladning og afladning har ladningen på de to plader akkumuleringsprocessen, det vil sige spændingen har etableringsprocessen, derfor kan spændingen på kondensatoren ikke pludselig ændre sig.

capacitor opladning : De to plader har samme mængde heterogent ladning, den absolutte værdi af ladningen af ​​hver plade kaldes ladningens ladning.

capacitor udledning: de positive ognegative ladninger ved polerne af a Kondensatorenneutraliseres gennem en ledning.during udledningen, en kort strøm genereres på ledertrådet.

Re reaktans af en kondensator er omvendt proportional med dens frekvens og kapacitet.That er , analysen af ​​kapacitiv reaktans på frekvensen af ​​signalet, kapacitetsstørrelse.


Tidligere: De senestenyheder om filmkondensa...

Næste: SPACEX 6-03 blæst af